Europe Magic Wand –  »  Technisch

// De legendarische Massager voor Uw Seksuele Welzijn

// Bent u op zoek naar seksueel welzijn, zonder de ongemakkelijkheid van het gebruik van een seksspeeltje?

Europe Magic wand is een “bal-top” type vibrator. Dit soort vibrator werd meer dan 40 jaar geleden voor het eerst op de Amerikaanse markt geïntroduceerd als een lichaam massager van Hitachi (Hitachi Magic Wand) en wordt al decennia lang aanbeden door experts. Het was een fantastische massager die tot verbazing van de producent, ook de beste vibrator in de wereld bleek te zijn.

Sindsdien heeft de bal-top vibrator een vaste plaats verworven op orgasme-cursussen en is het een bestseller onder de seksspeeltjes voor vrouwen op de Amerikaanse markt, waarbij het zelfs te zien was in de TV-serie “Sex and the City”.

Nu biedt Europe Magic Wand deze fantastische vibrator aan met een Europese stekker en gemaakt voor 230 V. De rest is van dezelfde goede kwaliteit die u gewend bent, en als u niet er niet mee bekend bent, is het tijd dat u er een aanschaft. Magic Wand 220 V

 

// We hebben naar klanten geluisterd en de bal-top vibrator op verschillende manieren verbeterd

// 6 Standen

Het zijn de diepe en kalmerende vibraties die de ball-top vibrator zijn speciale eigenschappen geeft. Maar gebruikers hebben ons verteld dat ze soms minder krachtige vibraties willen. Daarom heeft de Europe Magic Wand nu 6 standen om te verkennen.

 

// Meer bewegingsvrijheid

Het elektriciteit snoer zorgt ervoor dat u het vermogen heeft wanneer het nodig is, maar bewegingsvrijheid is ook belangrijk. Daarom hebben we de lengte van het snoer verlengt tot 236 cm voor extra spontaniteit.

Magic Wand 230 V

// Verbeterde hygiëne

We weten dat de vibrator voor meer gebruikt wordt dan pijnlijke spieren, dus wordt de Europe Magic Wand verkocht met een zachte siliconen kop voor gemakkelijke verwijdering en reiniging.

Als alternatief kan de Europe Magic wand worden geupgrade met de Genio. Genio is een zacht siliconen hoofdje met verschillende texturen en oppervlakken om te ontdekken. Haal het beste uit je Europe Magic Wand met de Genio.

// Voor de gevorderde gebruiker

De vibrator is voornamelijk ontworpen voor gebruik als een clitoris stimulator, maar veel gebruikers willen de krachtige vibraties ook gebruiken op hun G-spot. Accessoires zoals de Genius zijn beschikbaar om dit mogelijk te maken. De Genius is ontworpen voor maximale functionaliteit en is gemaakt van hoogwaardige siliconen.

Legal to use in Europe

// Uw veiligheid is belangrijk voor ons

Heden te dage worden veel producten gemaakt met weinig aandacht voor gebruiksveiligheid. Een paar winkels verkopen alleen veilige speeltjes, maar velen zullen u nog steeds van alles verkopen.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende magic wands op de markt, maar slechts een heeft de documentatie om te bewijzen dat het veilig is in gebruik..

Voordat u 230 V-apparaten koopt, controleer of er een markering staat die overeenkomt met deze, die u op de achterkant van de Europe Magic Wand kunt vinden.

Als enige informatie (met uitzondering van serie nr.) ontbreekt, dan kunt u er zeker van zijn dat deze niet CE-erkend is en daardoor niet legaal voor verkoop.

Specifications:

  • 6 Speed (2800-6000 rpm).
  • 230 V. Extra long cord (2,3 m).
  • Weight: 670 g.
  • Length 32 cm

 

// Download uw handleiding

Als u uw handleiding bent kwijtgeraakt of er is geen handleiding in uw taal in de EMW doos, dan kunt u deze hier downloaden. Om het regenwoud te besparen, hebben we slechts enkele talen bijgevoegd in de EMW doos:

 

/Waar Te Koop

{ 2 comments… read them below or add one }

Mark October 6, 2016 at 13:34

Hallo, vorig jaar hebben wij de europe magic wand gekocht. Na deze een enkele keer gebruikt te hebben is de witte top van de magic wand uitgerekt en draait nu los over de kop heen en rammelt. Heeft u hier een oplossing voor?

Groeten Mark

Reply

lasse October 21, 2016 at 12:31

Hi Mark and sorry for the late answer,

Depending on how often it is has been used, for what purpose and other factors, the white head tend to be worn out and discolored. The obvious solution is to replace it with a new one, which can be acquired with our re-sellers in your region. I suggest, that you contact our re-seller from which you originally have bought your EMW and I am sure, that they shall assist you in their best way possible.

I wish you a lot of fun and pleasure in many years to come

Best regards,
Lasse S. Knudsen
(Sales Europe)

Reply

Leave a Comment